Till föregående spel Tillbaka till Williams-listan! Till nästa spel

Millionaire (1987)
Här är ett av Williams system-11 spel med en rörlig vägg i plungerlane så här är det verkligen skill shot som gäller när man skjuter upp kulan på spelplanen. Längst uppe till vänster så står det ett par inlane droptargets som man behöver träffa för att öka på gånger bonus. Och när man har lockat en kula så får man ett nytt skillshot. för attt få 5ggr bonus så måste man skjuta ner båda droptargets för 2ggr och 3ggr samt träffa tavlan längst upp för att få 5ggr bonus.
Wheel Of Riches är ett roulettehjul mitt på spelplanen som ger olika poäng samt kan ge extrakula, special och multiball. för att spela på roulettehjulet så skjuter man in i vänster eller höger kopp som sitter strax ovanför flipprarna nertill på spelplanen. Om inte kopparna är tända så måste man tända dem via en av de två inlanes (höger inlane tänder vänster kopp och vice versa). I början lyser de fast men sen är de kopparna timade och slocknar efter en stund. Så det är bråttom att skjuta in i kopparna.
För att få ut riktigt höga poäng så måste man locka båda kulorna, då startas multiball, under multiball så ska man åter locka båda kulorna för att få ut Ruby, som är den första payout:en, då skjuts kulorna ut för nästa payout, Emerald, därefter ska man ta Diamond.
Om man tänder M*O*N*E*Y så öppnas vänster gate. Om man tänder B*A*N*K så öppnas höger gate och tänder tavlan vid nedre bumpern för silver och guld, träffa tavlan och aktivera tavlan Light cash held. Tänd M*O*N*E*Y på nytt och träffa silver and gold tavlan för att tända chansen för en extrakula. Extrakula tas i högerloopen runt bumprarna.

Detta Millionaire har den blinkfyr som bara fanns på exportspelen. Den fungerar bra liksom resten av spelet.
Spelplanen är nyshoppad, och rouletten är nyrenoverad. Spelet har fått fyra friska originalben. Det är komplett med nycklar, lås, myntsil och myntlåda.

Till föregående spel Tillbaka till Williams-listan! Till nästa spel
Tillbaka till spel-listan!